Konyaspor serinin devamını istiyor!


Konyaspor sahasında Adana Demirspor’u konuk edecek. Trendyol Süper Lig 29. Hafta mücadelesinde Anadolu Kartalı seriye devam etmek için sahaya çıkacak. Omerovic’in talebeleri son 4 karşılaşmadan 9 puan çıkartarak ateş hattından uzaklaşırken, Yukatel Adana Demirspor’u da geçerek başarı grafiğini devam ettirmek istiyor. Volkan Bayarslan’ın düdük çalacağı zorlu müsabaka 16.00’da başlayacak.

rekabette-esitlik-var.jpg

RAKİP MORALLİ GELECEK

Ankaragücü maçıyla birlikte iç sahada taraftar desteğini arkasına alan Konyaspor, Hatayspor’dan sonra Adana Demirspor’u gözüne kestirdi. Dış sahada kaybettiği puanları iç sahada telafi eden Anadolu Kartalı evinde fire vermek istiyor. Konuk Güney ekibi ise haftalar sonra geçen hafta aldığı galibiyetle moraller yerinde. Hikmen Karaman’ın takımı zorlu Konyaspor deplasmanında oynayacak.

seriye-devam-001.jpg
REKABETTE EŞİTLİK VAR

Konyaspor ve Adana Demirspor ligde 12. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 11 maçta eşitlik bulunuyor. İki takım 4’er kez 3 puanı hanesine yazdırırken, 3 maçta eşitlik bozulmadı. Konyaspor bu maçlarda 20 gol atarken kalesinde 12 gol gördü. Rekabette geçen sezon oynanan maçlarda Güney ekibi mağlubiyet almadı. Adana’da oynanan son karşılaşmayı ise mavi-lacivertliler 3-0 kazandı. rekabette-esitlik-var-001.jpg

TARİHE GEÇEN MAÇLAR

Konyaspor- A. Demirspor-rekabetinde bazı maçların sonuçları unutulmadı. İşte rekabetteki en’ler;
En Farklı Galibiyet (8 – 0) 06.10.1991
En Farklı Mağlubiyet (3 – 0) 3 fark, 3 kez, sonuncusu: 28.10.2023
En Gollü Maç (8 – 0) Toplam 8 gol, 06.10.1991
En Gollü Beraberlik (3 – 3) Toplam 6 gol, 10.02.2013 (Maçlar ev sahibi baz alınarak hazırlanmıştır)

oynamayacak-futbolcular.jpeg

OYNAMAYACAK FUTBOLCULAR

Konyaspor’da Adana Demirspor maçı öncesinde 2 futbolcu eksik. Yeşil beyazlılarda Adil Demirbağ ile Cebrail Karayel’in sakatlıkları devam ediyor. Diğer yandan Sokol Cikalleshi ve Valon Ethemi kart sınırında. İki futbolcu kart görmeleri halinde 30. Haftadaki Karagümrük deplasmanında oynamayacaklar. Adana Demirspor’da ise sarı kart cezalısı Semih Güler oynamayacak. Sakatlığı bulunan Dorukhan Toköz ile Nabil Alioui, Konyaspor maçında forma giymeleri beklenmiyor.

bayarslanin-karnesi.jpg

BAYARSLAN’IN KARNESİ!

Konyaspor-Adana Demirspor maçını Volkan Bayarslan yönetecek. Bayraslan yönetiminde 18 maça çıkan Konyaspor 6 galibiyet, 9 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Volkan Bayarslan son olarak Gaziantep FK- Konyaspor maçını yönetti (1-1) Adana Demirspor ise Bayarslan yönetiminde 15. Maçına çıkmaya hazırlanıyor. Gerida kalan 14 müsabakada Güney temsilcisi 4 galibiyet, 5 beraberlik, 5 yenilgi aldı.

tarihe-gecen-maclar.jpg



Source link

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*